Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 15 záznamů.  1 - 10další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zavedení SPC ve výrobním procesu
Simandl, Martin ; Nikodým, Lukáš (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na zavedení statistického řízení procesu ve vybrané výrobní společnosti XYZ. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky metodiky SPC a z oblasti managementu kvality. Obsahem praktické části je návrh a implementace měřící a vyhodnocovací stanice, která bude sloužit pro statistickou regulaci procesu SPC, do nově vznikající výroby třískového obrábění.
Úloha technické kontroly v moderním řízení kvality
Sedmík, Petr ; Krbalová, Maria (oponent) ; Fiala, Alois (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá úlohou technické kontroly v moderním řízení kvality. V první části jsou představeny koncepce řízení kvality. Druhá část popisuje sedm základních a sedm nových nástrojů řízení kvality. Závěrečná část popisuje plánování kvality a technickou kontrolu.
Nástroje řízení kvality
Zachová, Zuzana ; Levek, Vladimír (oponent) ; Novotný, Radovan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami, a především nástroji řízení kvality. Skládá se ze čtyř částí. V první části práce je stručně přiblížena historie přístupů k řízení kvality. Ve druhé části je zpracován formou rešerše přehled sedmi základních nástrojů pro řízení jakosti a u těch nástrojů, které jsou statistické, je naznačen postup jejich sestrojení v programu Minitab. Ve třetí části jsou zpracované pokročilé statistické nástroje se zaměřením na analýzu systému měření. Ve čtvrté, praktické části, jsou formou případových studií rozebírány vybrané metody analýzy sytému měření.
Zavedení SPC ve výrobním procesu
Simandl, Martin ; Nikodým, Lukáš (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na zavedení statistického řízení procesu ve vybrané výrobní společnosti XYZ. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky metodiky SPC a z oblasti managementu kvality. Obsahem praktické části je návrh a implementace měřící a vyhodnocovací stanice, která bude sloužit pro statistickou regulaci procesu SPC, do nově vznikající výroby třískového obrábění.
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Štěpánková, Kristýna
Diplomová práce je věnována problematice řízení kvality služeb v oblasti gastronomie. Cílem je sestavit doporučení pro tři vybraná brněnská stravovací zařízení za využití nástrojů řízení kvality. V řešení je použito GAP modelu a metody SERVQUAL k hodnocení kvality služeb a komparace nástrojů řízení kvality jako jsou podnikové standardy, HACCP, ISO normy a EFQM pro účely stravovacích zařízení. Podnikům je navrhnuto doporučení ke zmenšení mezer kvality. Jsou rovněž stanoveny výhody, nevýhody a doporučení k úpravě SERVQUAL metody.
Zavedení SPC ve výrobním procesu
Simandl, Martin ; Nikodým, Lukáš (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na zavedení statistického řízení procesu ve vybrané výrobní společnosti XYZ. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky metodiky SPC a z oblasti managementu kvality. Obsahem praktické části je návrh a implementace měřící a vyhodnocovací stanice, která bude sloužit pro statistickou regulaci procesu SPC, do nově vznikající výroby třískového obrábění.
Zavedení SPC ve výrobním procesu
Simandl, Martin ; Nikodým, Lukáš (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na zavedení statistického řízení procesu ve vybrané výrobní společnosti XYZ. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky metodiky SPC a z oblasti managementu kvality. Obsahem praktické části je návrh a implementace měřící a vyhodnocovací stanice, která bude sloužit pro statistickou regulaci procesu SPC, do nově vznikající výroby třískového obrábění.
Nástroje řízení kvality
Zachová, Zuzana ; Levek, Vladimír (oponent) ; Novotný, Radovan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami, a především nástroji řízení kvality. Skládá se ze čtyř částí. V první části práce je stručně přiblížena historie přístupů k řízení kvality. Ve druhé části je zpracován formou rešerše přehled sedmi základních nástrojů pro řízení jakosti a u těch nástrojů, které jsou statistické, je naznačen postup jejich sestrojení v programu Minitab. Ve třetí části jsou zpracované pokročilé statistické nástroje se zaměřením na analýzu systému měření. Ve čtvrté, praktické části, jsou formou případových studií rozebírány vybrané metody analýzy sytému měření.
Úloha technické kontroly v moderním řízení kvality
Sedmík, Petr ; Krbalová, Maria (oponent) ; Fiala, Alois (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá úlohou technické kontroly v moderním řízení kvality. V první části jsou představeny koncepce řízení kvality. Druhá část popisuje sedm základních a sedm nových nástrojů řízení kvality. Závěrečná část popisuje plánování kvality a technickou kontrolu.
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Štěpánková, Kristýna
Diplomová práce je věnována problematice řízení kvality služeb v oblasti gastronomie. Cílem je sestavit doporučení pro tři vybraná brněnská stravovací zařízení za využití nástrojů řízení kvality. V řešení je použito GAP modelu a metody SERVQUAL k hodnocení kvality služeb a komparace nástrojů řízení kvality jako jsou podnikové standardy, HACCP, ISO normy a EFQM pro účely stravovacích zařízení. Podnikům je navrhnuto doporučení ke zmenšení mezer kvality. Jsou rovněž stanoveny výhody, nevýhody a doporučení k úpravě SERVQUAL metody.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 15 záznamů.   1 - 10další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.